Thuisbioscoop
Onzichtbare tv oplossingen
buiten tv kijken
Digital window

thuisbioscoop

Een thuisbioscoop van centralux

Geniet van een unieke en meeslepende film- en game ervaring in het comfort van je eigen woning. Wij maken er een uitdaging van om iedere ruimte om te toveren tot een prachtige thuisbioscoop naar jouw wensen en behoeften. Wij zijn sterk in maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. 

Of je nu een bescheiden budget hebt of een complete ruimte tot in de puntjes wil inrichten, Centralux heeft diverse thuisbioscoop pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Maar ook voor een volledig op maat gemaakte thuisbioscoop draaien wij onze hand niet om. 

Kom eens een kijkje nemen in onze thuisbioscoop om het gevoel en het kijk comfort van een thuisbioscoop te ervaren. 

onzichtbare tv oplossingen

Maatwerk oplossing tv lift uit plafond

tv liften op maat

Een tv lift laat jouw televisie uit het zicht verdwijnen wanneer deze niet wordt gebruikt. Je bespaart met een tv lift niet alleen ruimte, er ontstaat ook meer vrijheid voor de inrichting van de kamer waarin de tv lift wordt geplaatst. 

Een tv lift kan geplaatst worden in de wand, vloer, onder het bed of in een meubel. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl en geef je leefruimte de upgrade die het verdient met een tv lift.

In de slaapkamer op de afbeelding is de televisie weggewerkt in het plafond, om aan de wens van de klant te kunnen voldoen “een chique en warme uitstraling in de slaapkamer. Met één druk op de knop van de NEEO afstandsbediening of de taster aan de muur, komt de televisie uit het plafond en wordt deze ingeschakeld. Deze tv lift is geïntegreerd in een Control4 domotica systeem voor nog meer kijk comfort. 

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een advies op maat. 

Buiten TV kijken

Buiten tv kijken

Tijdens zomeravonden heerlijk buiten TV kijken met je gezin of vrienden. Dat is mogelijk in een buitenbioscoop. Een buitenbioscoop is een maatwerk oplossing die volledig aansluit bij de wensen van de klant. De buitenbioscoop op de afbeelding, is een oplossing die geen afbreuk doet aan de esthetiek van de villa. De beamer en het scherm zijn in dit geval geïntrigeerd in het plafond. Voor het geluid is gekozen voor een minimalistisch systeem van K-array. Deze buitenbioscoop wordt net als de rest van deW Villa aangestuurd met Control4 Domotica voor ultiem bedieningsgemak en comfort. 

 

Digital window

Digital window.
ontdek.bewonder.geniet.

Het digital window is geen gewoon venster; het is een interactief scherm dat live beelden van adembenemende locaties over de hele wereld projecteert. Stel je voor dat je de zon ziet opkomen boven de Grand Canyon, de golven voelt breken op een afgelegen strand, of de levendigheid van Times Square ervaart – dit alles vanuit het comfort van jouw eigen huis.

Met een verbluffende 4K-resolutie en levensechte geluidskwaliteit, zorgt het digital window ervoor dat je volledig opgaat in de omgeving. Of je nu een stadsgezicht bewondert of geniet van de rustgevende geluiden van de natuur, elke ervaring is tot in de kleinste details gereproduceerd voor een meeslepende en levensechte beleving. 

Wil je een specifieke plek ervaren? Met het digital window kun je kiezen uit een uitgebreide bibliotheek van prachtige video’s van over de hele wereld. 

Verrijk jouw leefomgeving met schoonheid, cultuur en inspiratie. Ervaar de wereld zonder grenzen. Bestel vandaag nog jouw digital window in de gewenste kleur en laat jouw ruimte tot leven komen.