beveiliging

Camerabewaking met een domotica integratie.

Beveiliging en domotica

Ontdek de perfecte synergie tussen beveiliging en comfort met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen. Bij Centralux begrijpen we dat jouw thuisomgeving meer is dan alleen een huis; het is een plek waar veiligheid en gemak samenkomen. 

Eenvoudige bediening

Wanneer je beveiliging integreert in een domotica systeem, kun je met één druk op de knop je beveiliging in of uitschakelen door gebruik te maken van tasters aan de wand. Je kunt dan scenario’s instellen waarbij het beveiligingssysteem automatisch reageert. Bijvoorbeeld wanneer je het huis verlaat, kan de taster automatisch het beveiligingssysteem inschakelen, de deuren vergrendelen en de thermostaat aanpassen. 

Wij installeren zo’n taster vaak ook in de slaapkamer, zodat binnen- en buiten de benodigde beveiliging automatisch kan worden ingeschakeld vanuit de slaapkamer.  Met een domotica geïntegreerd beveiliging systeem is jouw veiligheid altijd binnen handbereik. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

toegangscontrole

Toegangscontrole geïntegreerd in Control4 domotica.

VEILIGHEID EN TOEGANGSBEHEER

Toegangscontrole in combinatie met domotica stelt gebruikers in staat om toegangspunten, zoals deuren en poorten te beheren. Het systeem kan geconfigureerd worden om alleen geautoriseerde personen toegang te verlenen. 

Domotica voegt een intelligentieniveau en gebruiksgemak toe aan toegangscontrole. Met een naadloze integratie kunnen toegangspunten op afstand worden beheerd via een intuïtieve interface. Ontvang real-time meldingen, bekijk beveiligingscamera’s en pas toegangsrechten aan, waar je ook bent. Op het gebied van toegangscontrole is er veel mogelijk. 

 

CAMERABEWAKING

Camerabewaking met een domotica integratie.

voel je veilig met camera's

Camerabewaking fungeert als een krachtig afschrikmiddel voor potentiële criminelen. Zichtbare camera’s kunnen voorkomen dat misdaden überhaupt plaatsvinden, waardoor je eigendommen en omgeving veiliger worden.

Wanneer je op zoek bent naar bewakingscamera’s voor jouw woning of bedrijfspand, bieden wij diverse oplossingen afhankelijk van de wensen of behoeften.

Camera's en domotica

Het combineren van camerabewaking en domotica levert een geïntegreerd systeem op dat niet alleen de veiligheid versterkt, maar ook bijdraagt aan het comfort en efficiëntie van het dagelijks leven. Het stelt je in staat om alle geconnecteerde apparaten vanuit één centraal  platform te beheren. Je kunt eenvoudig camerabeelden bekijken, de status van de beveiliging controleren en andere domotica functies beheren vanaf je smartphone,  tablet of touchscreen aan de muur. 

Tevens kan het domotica systeem automatisch reageren wanneer de beveiligingscamera verdachte activiteiten detecteert. Bijvoorbeeld door de verlichting te activeren, een alarm te activeren of zelfs deuren te vergrendelen.