VILLA W.

De klant van dit project gaf aan een chique en mooi huis te willen hebben, met een warme uitstraling. De klant gaf alle betrokken partijen de ruimte om hier hun eigen aanvulling aan te geven. Centralux heeft de villa voorzien van Control4 domotica en heeft gezorgd voor alle audio/video oplossingen binnen en buiten. 

Ekinex taster

Domotica in een woning zorgt voor het ultieme comfort. Echter is het ook heel erg belangrijk dat domotica naadloos opgaat in het interieur. In dit project hebben wij de tasters gebruikt van Ekinex. Deze tasters zijn subtiel en juist een toevoeging aan het interieur. 

Soundbar op maat

Soundbar op maat is een Triad soundbar met een prachtig geluid. De breedte van de soundbar is aangepast op het formaat van de televisie, waardoor het eruit ziet als één geheel. Wanneer je op zoek bent naar een strakke tv oplossing, dan is soundbar op maat perfect. 

Neeo remote

Deze slimme woning is uitgerust met taster, touchpanels en een Neeo afstandsbediening om de domotica mee aan te sturen. Met deze afstandsbediening kan de klant de televisie lift in het plafond bedienen, maar ook de gordijnen, rolluiken en de verlichting. Een toegevoegde waarde aan ieder Control4 project. 

Voor de audio/video oplossingen in de woonkamer, keuken en lounge hebben wij gekozen voor televisies in combinatie met een soundbar op maat. Wij hebben voor deze oplossing gekozen omdat het er niet alleen heel strak uit ziet (de soundbar heeft precies het formaat van de televisie), maar ook vanwege het prachtige, kamervullende geluid. De televisie opstellingen in de woonkamer en de lounge, zijn voorzien van ingebouwde plafond luidsprekers om de kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau te tillen. Er is voor inbouw luidsprekers gekozen in verband met de esthetiek van de villa. 

Soundbar op maat

Soundbar op maat

Soundbar op maat

De wens van de klant was buiten televisie kunnen kijken. Wij hebben voor een oplossing gekozen die geen afbreuk doet aan de esthetiek van de villa. Beamer en scherm zijn geïntrigeerd in het plafond. En voor het geluid hebben wij gekozen voor een minimalistisch systeem van K-array. De buiten bioscoop wordt (net als de rest van de Villa) aangestuurd met Control4 domotica voor ultiem bedieningsgemak en comfort.
 

Buiten bioscoop

Beamer in plafond

Om te kunnen voldoen aan een chique en warme uitstraling in de slaapkamer, hebben wij de televisie weggewerkt in het plafond. Met één druk op de knop op de Neeo afstandsbediening komt de televisie uit het plafond naar benden. 

TV lift in plafond

TV weggewerkt in plafond

Fotograaf van alle projectfoto’s : Peter Baas