CENTRALUX

Breng een bezoek aan onze showroom voor een complete woonbeleving op het gebied van domotica, audio/video, beveiliging en verlichting.

In onze showroom kunnen klanten zien en beleven wat techniek allemaal voor
hun eigen project kan betekenen. Ons Experience Center is de perfecte setting voor een kennismaking en voor het ontstaan van de meest vernieuwende en verrassende oplossingen voor huis of bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren partner die van uw huis een écht thuis kan maken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

St. Annastraat 52-54 • 6524 GE NIJMEGEN • service@centralux.nl • 024-3222849

Wij maken dromen waar

Mijn naam is Jurgen Romijnders. Als eigenaar van Centralux help ik samen met mijn collega’s klanten met het realiseren van dromen en wensen op het gebied van verlichting, domotica, audio,
video en beveiliging. Het is ons doel en onze passie om mensen te verrassen met mooie
en hoogwaardige technische oplossingen om hun woning of bedrijf slim, comfortabel en
levensbestendig te maken. Dit alles mét oog voor detail. Comfort staat bij Centralux voor gemak, luxe, design en een gevoel van veiligheid.
In 2013 heb ik Centralux opgericht. Inmiddels bestaat ons team uit 12 gepassioneerde
medewerkers en is Centralux onlangs uitgeroepen tot Control4 dealer van het jaar 2021. Mooie ontwikkelingen dus waar ik zeer trots op ben! Sinds 2019 is onze showroom, ook wel Experience Center genoemd, gevestigd in het pand van Bang & Olufsen, aan de Sint Annastraat in Nijmegen. Hier kunnen klanten zien en beleven wat techniek allemaal voor
hun eigen project kan betekenen. Ons Experience Center is de perfecte setting voor een kennismaking en voor het ontstaan van de meest vernieuwende en verrassende oplossingen voor huis of bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren partner die van uw huis een écht thuis kan maken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Ons Team

Jurgen

Eigenaar & domotica specialist.

Rick

Manager AV & AV specialist.

KAI

Beleving specialist

Jelle

AV, netwerk specialist & programmeur

Richard

AV, netwerk specialist

Floris

Electro specialist.

dirk

Domotica specialist & programmeur

dick

Technicus

Neila

Marketing

lizette

HR & administratie

gerton

Verlichting specialist en eigenaar van Noviolux verlichting

Durf te dromen!

Wilt u weten of wij uw dromen op het gebied van slim wonen, beveiliging of audio/video kunnen waar maken neem dan contact met ons op.

HET CENTRUM VOOR SLIM WONEN IN NIJMEGEN EN OMSTREKEN

Openingstijden showroom
Contact